Butterfly rond
Butterfly rond hout

/ Studio HENK

Butterfly rond

De Butterfly design tafel: het onmiskenbare topmodel van de houten eettafels van Studio HENK. De poten hebben uitgekiende verhoudingen en zijn op de juiste plaats met elkaar verbonden. Deze tafel is in de maten 160 cm tot 300 cm lang en 90 cm tot 100 cm breed verkrijgbaar en met een eikenhouten-, zwart- of wit blad. De poten zijn verkrijgbaar in poedercoating wit of zwart staal. Wilt u de tafel in het echt zien, kom dan even langs in onze winkel en laat een van onze specialisten u verder helpen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Butterfly rond
Witte Butterfly

Over Butterfly

De Butterfly tafel 260×100 van Studio HENK heeft een eiken tafelblad met een onderstel van kokerstaal. De Butterfly tafel is 260 centimeter lang, 100 centimeter breed en 74 centimeter hoog. Het tafelblad is 3 centimeter dik. Het onderstel kan in wit of zwart staal. Het tafelblad kan geleverd worden in verschillende afmetingen tussen 160 en 300 centimeter en kan in naturel lak, hardwax olie, witte lak of zwarte lak. Voor de rand van het blad kan je kiezen uit rechte hoeken of een speciale verjongd afgeronde hoek (schuin afgesneden). Ten slotte kan je ook kiezen voor een rond of ovaal tafelblad.

 

Studio Henk Butterfly
Studio Henk Butterfly rond zwart

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Je vindt de Butterfly rond bij Flow Lab.

Bezoek winkels

Ronde tafel Studio Henk

Over Xander en Okke Albers

Zo’n vijf jaar geleden gingen Xander en Okke Albers op zoek naar een mooie, nieuwe designtafel. Tot hun grote schrik kwamen ze erachter dat ze niets konden vinden wat binnen hun budget lag en helemaal naar wens was. Xander en Okke besloten om zelf een tafel te ontwerpen en te bouwen. Deze eerste tafel was een denderend succes. Ze reisden samen af naar Noorwegen waar ze werden geïnspireerd door de schoonheid en simpliciteit van de Scandinavische natuur. Eind 2012 besloten ze samen om van hun hobby hun werk te maken. Inmiddels verblijden ze menigeen al vijf jaar met de mooie, eerlijke en betaalbare tafels van Studio HENK. En hoewel Studio HENK in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel, is één ding onveranderd gebleven. Xander en Okke beschouwen het ontwerpen en maken van tafels nog steeds als hun grootste hobby.

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje