/ Tonone

Bolt chandelier

De Bolt chandelier lamp is een leuke plafond lampje wat uit dezelfde serie komt als de andere Bolt  lampen van Tonone. Deze lampen kunnen helemaal worden samengesteld als er gewenst wordt door de klant. Daarom passen deze lampen in vrijwel elk interieur.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Bolt chandelier

Deze Bolt veiling lamp heeft een verstelbare lengte. De maximale breedte van de lamp is 1200 cm. De lamp kan in verschillende posities geplaatst worden. Ook is deze lamp in veel kleuren te verkrijgen, in dezelfde kleuren als de andere lampen van Tonone.

 

 

Je vindt Tonone bij Flow Lab

 

Over Tonone

Tonone is een jong designlabel voor verlichting uit Den Bosch, opgericht in 2013 door Anton de Groof. Tonen wil traditionele mechanica en handwerk combineren met innovatief design. Inmiddels is er een uitgebreide collectie met als signatuur tijdloos design met een industriële en minimalistische uitstraling. De Bolt lampenserie is inmiddels met recht hun signatuur collectie te noemen; een serie industriële lampen die versteld worden met een vleugelmoer die een hoofdrol heeft gekregen in het ontwerp van Bolt.

 

Get inspired

logo-tonone

Tonone

Functioneel met karakter