Big One PC1044
Big One PC1044 brokis

/ Brokis

Big One PC1044

Deze Big one lamp is ontworpen door Lucie Koldova. Dit nieuwe grootformaat licht met een matte kern van ontwerper Lucie Koldova belichaamt een zachte poëzie, eenvoud, zuiverheid en uitgebalanceerde proporties. Een sleutelrol wordt gespeeld door de inosculatie van lichtgevende lichamen en hun onderlinge interactie in de ruimte.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Big One brokis verlichting
brokis

Over Big One PC1044

Het uitgekiende ontwerp van een luchtbel in het midden van een grote bol roept een gevoel van levitatie op. Buitenste glas beschikbaar met glanzende afwerking in kleuren: transparant en rook grijs transparant. Het binnenste glas heeft een matte afwerking in de kleuren triplex opaal, rookgrijs transparant, rood transparant en lichtroze transparant. De Big One-collectie is verkrijgbaar in twee maten.

De collectie bestaat uit twee verschillende maten, de PC1044 is de grotere versie. Ook is deze lamp verkrijgbaar is verschillende kleuren De PC1044 heeft een hoogte van 31 cm en een diameter van 35 cm.

 

brokis hanglamp
Big One PC1044 brokis

Over Brokis

Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis maakt prachtige design lampen van superieure kwaliteit. De verlichting van Brokis is herkenbaar door de combinatie van prachtige materialen, zoals het handgebaren glas gecombineerd met andere verfijnde materialen, zoals hout en metaal. En dankzij de bijzondere productiemethode van mondgeblazen glas kunnen zij zelfs gebogen glas produceren. Een lamp uit de collectie van Brokis is een toevoeging in elk Scandinavisch interieur.

brokis verlichting
Ontwerper Mona Lamp Brokis

Over Lucie Koldocá

Lucie Koldová is één van de ontwerpers van deze lampen serie. Lucie is geboren in de Tsjechische Republiek. Lucie is nadat ze is afgestudeerd aan e Academie voor Beeldende Kunsten, Architectuur en Design in Praag in 2009 verhuisde ze naar Parijs, waar ze in 2012 haar eigen studio oprichtte.

Je vindt de Big One PC1044 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-brokis

Brokis

Design lampen van superieure kwaliteit.