/ &Tradition

Big Flowerpot VP3

&Tradition Flowerpot VP3 tafellamp is een ontwerp van Verner Panton, die bekend staat om de bijzondere futuristische ontwerpen. De vorm van deze lamp, in combinatie met het kleurgebruik zorgt dat het een eyecatcher is op de tafel. De kap van de Flowerpot VP3 tafellamp is volledig vervaardigd uit staal, hoogwaardig afgelakt. Ook verkrijgbaar bij ons als hanglamp.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Big Flowerpot VP3

De &Tradition Flowerpot VP3 tafellamp is 49 cm hoog en heeft een diameter van 23 cm. De lamp is gemaakt van gelakt staal, en in vele kleuren verkrijgbaar. Elke kleur van de Flowerpot VP3 heeft een doorzichtig snoer van twee meter lang. De &Tradition Flowerpot VP3 tafellamp heeft een E27-fitting.

 

Over &Tradition

&Tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Verner Panton

De Big Flowerpot VP2 hanglamp is ontworpen door Verner Panton. Verner Panton staat bekend om zijn avant-gardistische ontwerpen. Hij gebruikt baanbrekende materialen, kleuren en vormen en kreeg zo de reputatie als visionair. De Flowerpot hanglamp staat symbool voor de Flower Power vredesbeweging uit de jaren 60. Deze vrolijke hanglamp is een echte aanvulling voor uw interieur. De lampenkap van deze lamp is volledig vervaardigd uit metaal en vervolgens afgelakt. Kom voor de andere kleur eens een kijkje nemen bij ons in de showroom.

Je vindt de Flowerpot VP3 bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie