Perletta
perletta vloerkleed

/ Perletta

Bellamy Stripe

De Bellamy stripe karpet van Perletta heeft een speelse uitstraling door de fleurige kleuren en niet onbelangrijk voelt het zacht aan je voeten. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

perletta stripe
stripe perletta

Over Bellamy Stripe

Soms kun je gewoon geen keuze maken uit verschillende kleuren, omdat simpelweg je interieur niet uit een kleur bestaat. De Bellamy Stripe vloerkleden zijn hier een goed voorbeeld voor. Deze prachtige vloerkleden bestaan uit verschillende streeppatronen in verschillende kleuren. Je kunt de kleuren ook zelf samenstellen. Draai het kleed eens in de zoveel tijd eens om zodat het kleed optimaal gebruikt kan worden. 

De vloerkleden zijn hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Leverbaar in ieder gewenste afmeting met een maximale breedte van 5 meter. De wollen kleden worden met zorgvuldig geselecteerde Nieuw Zeelandse wol geweven. Vanaf het scheren van de schaap tot de eindafwerking van het tapijt, wordt alles in eigen beheer gecontroleerd. Dit volledig gecontroleerd circuit garandeert de beste kwaliteit en zo ecologisch mogelijk.

Bellamy Stripe perletta
Scandinavisch vloerkleed

Over Perletta

Perletta Carpets produceert handgeweven vloerkleden van 100%  zuiver scheerwol. De vloerkleden worden in India en Marokko geweven door traditionele vaklieden. Alle vloerkleden uit deze collectie worden op maat gemaakt. Door de ruime keuze in structuren en kleuren kan elk kleed volledig naar wens geproduceerd worden, zodat je je eigen persoonlijke vloerkleed kunt laten maken. De mogelijkheden zijn oneindig.

Je vindt de Bellamy stripe karpet van Perletta bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

logo-perletta

Perletta

Handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol