/ Gubi

Beetle chair

In het complete gamma van eetkamerstoelen is de Beetle van Gubi een van onze favorieten. De stoel is prachtig vormgegeven en combineert een elegante uitstraling met een perfect zitcomfort. Deens en Italiaans design komt hier samen. Grappig om te weten is dat het ontwerp zijn naam ontleent aan de anatomie van een kever. Door de vele mogelijke uitvoeringen is de Beetle moeiteloos te combineren met bijna elke denkbare tafel. Maak een afspraak bij Flow LAB, onze interieuradviseurs denken graag met u mee.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Beetle chair

 Zowel de kuip als de poten van de Beetle zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De kuip kan in leer worden uitgevoerd en in stof, waarbij de zitting en rug kunnen contrasteren in verschillende kwaliteiten. Maar natuurlijk is ook een kunststof uitvoering mogelijk. De poten zijn uitvoerbaar in hout, chroom, messing, semi-mat en antiekmessing

De stoelhoogte is 83 cm, de breedte 52 cm en de diepte 53,5 cm.  

 

Over Gubi

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi kollektie bestaat uit meubelen, lampen en spiegels. Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden. Gubi Olsen heeft zo altijd grenzen willen verleggen, om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke produktie gemixed met historische ijkpunten zoals bijvoorbeeld de Franse filmwereld, Napoleon Bonaparte maar ook visuele effecten van een vleugel (Grand Piano Sofa).

Bezoek Flow Lab

Over Design buro GamFratesi

Het ontwerpduo Gamfratesi ( Stine Gam en Enrico Fratesi)  hebben hun eigen buro opgezet in 2006 te Kopenhagen. Gamfratesi combineert de Deense meubel- en ambachttraditie met de Italiaanse conceptuele benadering van design. Dit levert ontwerpen op die traditie laat zien samen met niche details, vaak in een sobere basis. Sinds de oprichting heeft het buro ruim 40 (!) awards en nominatie’s in de wacht gesleept.

 

Get inspired

Beetle chair

Gubi

Het hanschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een synthese van verleden en heden.