muuto
lampjes muuto

/ Muuto

Beam Lamp

De Muuto Beam is een lamp met een uiterst vriendelijk gebruiksgemak voor je Scandinavisch interieur. De ronde vormen en het licht dat aan beide kanten van de cilindervorm kan schijnen, maakt van de Beam Lamp een ideale bureaulamp of sfeermaker. Ontwerper Tom Chung heeft voor Muuto drie standen weten te integreren, zodat je ten alle tijden het juiste licht kan gebruiken.

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch interieur
muuto scandinavisch design

Over Beam Lamp

De Beam Lamp is draaibaar op de cilindervormige voet, voor de meest ideale positie. Muuto levert de Beam Lamp is vier verschillende kleuren en heeft een zeer solide en slijtvaste afwerking. De hoogte is 26.2 centimeter, de lengte 18,7 centimeter en een snoerlengte van 250 centimeter, zodat je de Beam Lamp overl makkelijk kan plaatsen.

 

zwart lampje muuto
woonwinkel rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Beam Lamp bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

woonwinkel rotterdam muuto
muuto magazine

Over Designer Tom Chung

Tom Chung houdt zich voornamelijk bezig met industriële objecten en ruimtes.  Mobiliteit, lichtheid en duurzaamheid om hiermee bestaande objecten te verbeteren zijn kernwoorden binnen zijn ontwerpstudio. Daarnaast wilt Chung de gebruiker een ervaring meegeven in zowel zijn producten als de ruimtes waarin zijn objecten gebruikt worden. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective