/ Muuto

Base high table

De Base high table is leverbaar in de maten 190×50, 190×85, 160×50, 160×80 met hoogte 95 of 105 centimeter en in de kleuren wit, zwart en eiken naturel. Het ijzeren onderstel is wit of zwart.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Base high table

Een elegante bartafel die geschikt is voor zwaar gebruik ondanks zijn fijne uitstraling. Het lage frame biedt stevigheid aan de tafel maar ook het comfort om je voeten te laten rusten. Deze bartafel leent zich voor een ontbijtje in de keuken, een borrelavondje met vrienden maar ook heel goed bruikbaar als werktafel. Extra fijn is dan de optie voor een kabelgoot.

 

 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Mika Tolvanen

Mika Tolvanen (1975) maakt deel uit van de Finse Rehti Design group. Nadat hij in 2001 afstudeerde aan het Royal College of Art met een master in Design, vestigde hij zijn eigen ontwerpbureau in Helsinki. Sindsdien heeft hij met een aantal van ’s werelds beste top designers en fabrikanten gewerkt.

Bij zijn ontwerpen kijkt hij niet primair naar de schoonheid van het ontwerp maar ook naar wat het ontwerp moet bieden in het gebruik. Dat maakt design wat hem betreft speciaal.

 

Get inspired

Muuto

New perspective