/ Gelderland

Bank Prime

Het nieuwste model van Gelderland de Prime bank, een uitgebreid modulair ontwerp van Truly Truly. Een verfijnd model met een heerlijk zacht zitcomfort voor de echte bankhangers. Hij oogt ook direct comfortabel en uitnodigend om lekker in te ploffen. Bij het ontwikkelen van de Prime is bijzondere aandacht besteed aan duurzame productie en materiaalgebruik. De kussens, arm- en rugleuningen kunnen zonder veel omhaal los van het frame worden gehaald. Dit komt ten goede aan de levensduur en de onderdelen kunnen worden hergebruikt of gerecycled.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Prime

Ook net als alle andere banken van Gelderland is hier de keuze enorm aan opstelling en stofkeuzes. De Prime is prachtig als losse 3 of 4 zitter maar zeker ook als grote hoekopstelling. Met zijn ranke pootje staat hij prachtig los in de ruimte en laat hij de bank een beetje zweven. Omdat er bij de Prime zoveel verschillende mogelijkheden zijn helpen wij jou graag verder in onze showroom.

Bijna alle Gelderland modellen hebben een afneembare hoes. Wil je het meubel een keer reinigen of, na verloop van tijd een nieuwe hoes bestellen, dan is dit eenvoudig mogelijk.

Over Gelderland

Hele generaties zijn opgegroeid met banken van Gelderland, want een bank van Gelderland koop je voor het leven.

Gelderland is in 1936 opgericht door de heer Oberman. De oprichter hield van Scandinavisch design wat nog steeds terug te zien is in de collectie.

Gelderland werkt samen met de beste ontwerpers, waarvan Jan des Bouvrie – die al 50 jaar voor Gelderland werkt – waarschijnlijk het bekendst is.

De meubels van Gelderland worden in Culemborg gemaakt.

Over Truly Truly

Beeldende kunst is de basis voor de ontwerpen van Joel en Kate Booy. Ze verleggen graag grenzen bij de ontwikkeling van een product. Door functie en sensualiteit te combineren laten Joel en Kate mensen objecten anders waarnemen en gebruiken. Het levert een uitnodigend en oogstrelend resultaat met een ongekend comfort.

Get inspired

Gelderland

Innovatief en hoge kwaliteit