brokis balloon pc857
brokis verlichting

/ Brokis

Balloon

De tijdloze Brokis Balloon lampen zijn ontworpen door Design Studio voor het Tjechische merk Brokis. Het prachtige ontwerp dat wordt gefabriceerd in Tjechië straalt een en al kwaliteit en vakmanschap uit. De lampen kunnen zowel als tafellamp (small en medium)  als vloerlamp (medium en large) gebruikt worden. Deze Balloons zijn door hun prachtige eenvoud, gebaseerd op een transparante ballon, een eyecatcher in je Scandinavisch interieur.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavische design lamp brokis
Brokis Balloon Lamp Collectie

Over Balloon

De Balloon lamp is gemaakt van met de mond geblazen glas. De tafel- en vloerlampen zijn in 3 verschillende maten verkrijgbaar, S,M en L. De M heeft een diameter van 42,8 cm en een hoogte van 60 cm. De L heeft een diameter van 60,7 cm en een hoogte van 85 cm.

De hoogwaardige glazen kap is verkrijgbaar in transparant, gerookt bruin of gerookt grijs glas. De schaal die binnen in zit kan ook in verschillende kleuren: koper, messing, wit, zwart en verchroomd. De Balloon lampen toveren een bijzondere sfeer in huis. 

 

brokis verlichting
Brokis Balloon Lamp

Over Brokis

Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis maakt prachtige design lampen van superieure kwaliteit. De verlichting van Brokis is herkenbaar door de combinatie van prachtige materialen, zoals het handgebaren glas gecombineerd met andere verfijnde materialen, zoals hout en metaal. En dankzij de bijzondere productiemethode van mondgeblazen glas kunnen zij zelfs gebogen glas produceren. Een lamp uit de collectie van Brokis is een toevoeging in elk Scandinavisch interieur.

brokis tafellamp
Brokis Desingers Muffins En Balloon Lamp

Over Lucie Koldová en Dan Yeffet

Lucie Koldová is één van de ontwerpers van deze lampen serie. Lucie is geboren in de Tsjechische Republiek. Lucie is nadat ze is afgestudeerd aan e Academie voor Beeldende Kunsten, Architectuur en Design in Praag in 2009 verhuisde ze naar Parijs, waar ze in 2012 haar eigen studio oprichtte.

Dan Yeffet is de andere ontwerper van deze lampen serie. Dan Yeffet is geboren in 1971 in Jeruzalem, hij studeerde aan de Bezalel Academie dat is een school voor Kunst en Design in Jeruzalem, hier studeerde hij van 1999 tot 2001. In 2001 verhuisde hij naar Nederland waar hij in 2002 afstudeerde in de Gerrit Rietveld opleiding in Amsterdam. Daarna verhuisde hij in 2005 de studio naar Parijs tot op de dag van vandaag.

Je vindt de Balloon PC858 en PC857 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-brokis

Brokis

Design lampen van superieure kwaliteit.