/ Normann Copenhagen

Amp Lamp Normann Copenhagen

De Amp lamp is een prachtig design gebaseerd op retro buizenversterkers, zoals ze in de jaren ’60 veel voorkwamen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Amp Lamp

De glazen diffuser contrasteert mooi met het stevige marmer in de fitting.

Amp Lamp kent vele uitvoeringen, van enkele lamp tot indrukwekkende kroonluchter. Maar ook de tafellamp is een prachtig design item.

 

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen in Denemarken. De missie van Normann Copenhagen is om originele, innovatieve producten te ontwikkelen met een eenvoudig, eigentijds design die tijdloos zullen blijken. Normann Copenhagen is vooral bekend om zijn de design lampen, kasten, tafels en design accessoires. Er zijn veel designers die ontwerpen maken voor Normann Copenhagen. Ondertussen worden de producten in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht, daarbij heeft Normann Copenhagen meer dan 80 designprijzen verzameld. 

Je vindt de Amp lamp bij Flow Lab.

Over Simon Legald

Simon Legald is een Deense product ontwikkelaar gevestigd in Kopenhagen. Hij studeerde in 2012 af aan The Royal Danish Academy of Fine Arts.
Hij ontwerpt zowel meubels als accessoires en heeft een behoorlijk aantal ontwerpen voor Normann Copenhagen op zijn conto zoals de Amp lampenserie, Herit chairs en Hyg fauteuil en de bekende Form Chairs.

Get inspired

logo-normann

Normann Copenhagen

Tijdloos, origineel, innovatief