Aikon Lounge
Aikon Lounge design on stock

/ Design on Stock

Aikon Lounge

Met de flexibele en modulaire bank van Design on Stock, creëer je een unieke opstelling. Doordat je constant met de losse zitelementen kunt afwisselen kan je zelf de perfecte opstelling bepalen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

design on stock Aikon Lounge
Aikon Lounge bank vrijstaand

Over Aikon Lounge

De kracht van Aikon Lounge ligt in het flexibele, modulaire karakter van de zitelementen en de kussens. In drie stappen creëer je een unieke opstelling en bepaal je of je wilt loungen, zitten of zelfs slapen. Je kunt de rug- en sierkussens naar eigens wens plaatsen, en deze zijn in verschillende breedtes en kleuren te verkrijgen. Hierdoor krijgt de bank een speelse en unieke uitstraling. En wil je een keer wat afwisseling, dan koppel je de elementen moeiteloos los en kunnen ze los in de ruimte gezet worden.

De elementenbank is in vele opstellingen en formaten te verkrijgen. Hij is verkrijgbaar in stof en in leer, en de bank wordt nog mooier als dit met elkaar wordt gecombineerd!

 

Aikon Lounge stof vrijstaand

Over Design on Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

Design on stock bank aikon lounge kussens
Over Marike Andeweg

Over Marike Andeweg

De visie van Marike Andeweg op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. Haar producten zijn esthetisch gezien echte eyecatchers, echter tegelijkertijd integreren ze moeiteloos met hun omgeving.

‘Design on Stock vroeg mij een archetype bank te ontwerpen, een bank zoals een bank bedoeld is. Door de relatief lange horizontale lijn maakt de bank een royaal gebaar en het subtiel terugspringende vormcement in de poot versterkt dat gevoel. Dit samen maakt de Aikon Lounge een prachtige bank.’

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak