Aikon Design on Stock
Hoekbank Aikon

/ Design on Stock

Aikon

De bank Aikon van Design on Stock is een eigentijdse hoekbank ontworpen door Marike Andeweg.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Design on Stock bank Aikon
Aikon poef

Over Aikon

De bank heeft een smalle onderkant met rijke zitkussens en mooie brede armleuningen. Het in de breedte gedetailleerde pootje benadrukt de verhoudingen van de Aikon en de strakke vormgeving en grote kussens geven de bank een unieke uitstraling en een ultiem comfort. 

De Design on Stock Aikon is een bank zoals een bank bedoeld is. Vormgeving en comfort vullen elkaar perfect aan in dit ontwerp. De royale kussens en de brede armleuningen zorgen voor het hoge zitcomfort van de Aikon. Doordat de zitkussens van de bank vastzitten verschuiven ze niet. Deze Design on Stock Aikon heeft daarnaast een verfijnd en elegant ontwerp, waarbij het subtiele pootje die elegantie extra benadrukt.

 

bank Aikon
hoekbank Design on Stock Aikon

Over Design on Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

Aikon
Marike Andeweg EYYE

Over Marike Andeweg

De visie van Marike Andeweg op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren. Haar producten zijn esthetisch gezien echte eyecatchers, echter tegelijkertijd integreren ze moeiteloos met hun omgeving.

Het verzoek van Design on Stock was een archetype bank te ontwerpen, een bank zoals een bank bedoeld is. De verhoudingen van de basisvorm heb ik dan ook heel zorgvuldig bepaald. Zo ontstond een smalle onderkant met rijke zitkussens, een brede armleuning en een opvallende detaillering van het pootje, in de breedte. Door de relatief lange horizontale lijn maakt de bank een royaal gebaar en het subtiel terugspringende vormelement in het pootje versterkt dat gevoel. Dit samen maakt de Aikon een prachtige bank. Gewoon bijzonder!

 

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak