/ Menu

Afteroom Stool

De Afteroom Stool is in zwart gepoedercoat staal gegoten, en wordt geleverd met of zonder gestoffeerde zitting. De kruk is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes; kruk, baliekruk en barkruk.  De Afteroom Stool is een vervolg op de oorspronkelijke serie Afteroom Chair.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Afteroom Stool

De Afteroom barstoel van het menu is een eerbetoon aan het functionalisme en de Bauhaus-stijl, waarbij de vorm altijd de functie volgt. De Afteroom barstoel heeft een doordacht design: de vier poten, de ronde details en de elastische rugleuning maken de stoel praktisch en comfortabel.

 

Over Menu

Het Deense merk Menu gelooft heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Je vindt de Afteroom Stool bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Over Norm Architects

Norm Architects is opgericht in 2008, het bestaat uit een team met meerdere ontwerpers. Ze werken op het gebied van industrieel ontwerp, residentiële architectuur, commerciële interieurs, fotografie en art direction.
De essentie van het werk van Norm Architects te vinden in balans tussen rijkdom en terughoudendheid, tussen orde en complexiteit. Elk project – of het nu gaat om architectuur, interieur, ontwerp of creatieve richting – is doordrenkt van dezelfde intrinsieke kwaliteit: een eenvoud die grotere ideeën met zich meebrengt.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design